Castravetele

Unul din produsele pe care vi le oferim proaspete și cultivate în mod tradițional la Ferma Bauer este castravetele.

Această legumă bogată în vitaminele B1, B2, B3, B5, B6, acid folic, vitamina C, calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu si zinc este prezentă în alimentația europenilor din timpul Imperiului Roman. Face parte din familia Cucurbitaceae  alături de dovlecel, dovleac, pepenele galben și cel verde pe care  le cultivam si vi le oferim la Fermă.

CAM00339

 

În salate. sucuri naturale sau consumat simplu, castravetele oferă energie, o adevărată porție de sănătate cu atât mai mult cu cât el este crescut fără îngrășăminte, doar la căldura soarelui și fără să fie înconjurat de surse majore de poluare.

Cultivăm castravetele în câmp în lunile de vară, iunie, iulie și august dar în funcție de îngăduința vremii putem avea disponibili castraveți proaspeți și puțin mai devreme.

Toamna, punem conserve cu castraveți, mai mici și mai mari, după rețetele bunicii, ca să ne putem bucura de ei la Crăciun, lângă cârnați, sarmale și alte produse cu tradiție.

Vă așteptăm în Magazin să vă bucurați de legume proaspete și sănătoase, cu tradiție în România.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s